Estetisk kosmetisk tandvård

tandmunEstetik betyder läran om förnimmande av det sköna.  Med estetisk tandvård menas att man försöker återskapa det naturliga och med kosmetisk tandvård försöker man förbättra det naturen redan skapat. Ett attraktivt leende är viktigt då det påverkar självförtroendet och med det dina relationer och interaktioner med andra. En korrekt utförd kosmetisk/estetisk tandvård kan förändra ditt liv. Vi vill bli din tandläkare i Borås.

När vi behandlar dig ser vi till helheten och erbjuder dig en lämplig behandling därefter. Fokus läggs på att estetik och funktion samspelar vilket leder till att ditt leende inte bara ser vackert ut utan även att det känns bekvämt och fungerar. Allt, från det första mötet via undersökningen och behandlingarna görs för att du skall få den bästa tänkbara och mest beständiga omvårdnaden. Ambitionen är att med minsta nödvändiga åverkan åstadkomma största möjliga förändring. Vi vill att du skall kunna och vilja le i alla skeenden och under hela livet. Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda den bästa och mest moderna vården och vidareutbildning och nätverk är därför av yttersta vikt.

Vi har möjlighet idag att göra vackra och naturtrogna tänder men för att de skall göras rättvisa behöver man även titta på det som ramar in tänderna. Vi tittar på hela ansiktet, med läpparna och tandköttet för att leendet ska kunna bli så vackert som möjligt. Vi försöker alltid att med minsta möjliga medel uppnå dina önskemål med din mun. Vi pratar alltid om vad du önskar och vilka önskemål du har före alla behandlingar. Välkommen till Tandvårdsvillan Hälsocenter i Borås/Brämhult.