Vår filosofi

Helena Håkansson Forthmeijer, Leg. Tandläkare, VD och certifierad laserterapeut
Helena Håkansson Forthmeijer, Leg. Tandläkare, VD och certifierad laserterapeut

Vi föredrar kvalitet i stort som smått

Vi sätter alltid dig som patiens i fokus. Vi planerar all tandvård tillsammans med dig för att uppnå bästa resultat utifrån förutsättningar och möjligheter. Till exempel väljer vi att använda Svenska tandtekniska laboratoriet för produktion av kronor, bryggor, bettskenor och implantat. Vi anser att de har marknadens bästa produkter med vetenskapligt stöd. Vi vill erbjuda högsta kvalitet i hela kedjan från undersökning till behandling. Att använda billiga lösningar från Asien är därför inget vi förespråkar. I våra tandteam har vi en hög och bred kompetens och utför operationer och implantatkirurgi

Modern teknik

Många upplever ett obehag när man ska göra tandavtryck i ett fysiskt material. Vi har därför investerat i en så kallad TRIOS Scanner som smärtfritt läser av hur din mun och dina tänder ser ut. En tredimensionell bild skapas. Men denna moderna teknik blir vi ännu bättre på att skapa väl fungerande, anpassade bettskenor och tandimplantat med mera.

Tandblekning

Mat, kaffe, te, vin, läsk och tobak missfärgar tänderna över tid, vilket är helt naturligt och svårt att undvika helt. Dessutom minskar oftast vitheten med åren och somliga av oss har mindre vita tänder redan från födseln. Vi använder en teknik från ILLUMINE. Vi har provat olika lösningar men anser att ILLUMINE fungerat absolut bäst över tid. Konceptet är mest skonsamt och ger ett utmärkt resultat.

Implantat

För att kunna erbjuda bästa möjliga resultat för dig som patient använder vi My Dental Guide. Detta är ett svenkutvecklat koncept som gör det möjligt för oss tandläkare att virtuellt genomföra operationen digitalt först för att sedan få se en bild av resultatet. Sedan görs eventuella justeringar. När allt ser perfekt ut genomförs operationen på patienten. Läs mer om detta här.

Vi vill kort och gott erbjuda bästa möjliga vård och service för dig som patient i stort som smått.

Varmt välkommen till oss på Tandvårdsvillan Hälsocenter i Borås.