Tandläkare Borås

_E2A2861-1 kopieraVi vill vara din tandläkare i Borås. Förutom noggranna rutinundersökningar, erbjuder vi specialisttandvård inom oral kirurgi (tandimplantat och tandoperationer), tandreglering, bettfunktion och estetisk-kosmetisk tandvård. Alltid med dig som patient i centrum, alltid på ett tryggt och omhändertagande sätt. Vi vill vara din tandläkare i Borås.

Varm atmosfär och fri parkering

Du hittar oss i ett lummigt och stillsamt villaområde, precis i utkanten av Borås. När du passerat äppelträden i trädgården och slagit upp dörrarna till villan möts du inte bara av ett välkomnande ansikte, utan även av en varm och rofylld atmosfär. Vi tar emot nya och gamla patienter. Vi hjälper dig med hela ditt tandvårdsbehov: från förebyggande råd till specialistingrepp – och allt där emellan. Vi har fri parkering rakt utanför entrén.

Med patienten i fokus

Tandvårdsvillan i Borås har funnits i 25 år. Att alltid ligga i odontologins yttersta framkant, att kontinuerligt satsa på vidareutbildningar för all personal – och att alltid sätta patienten i centrum är ledord som vi arbetar för varje dag.  Välkommen till Tandvårdsvillan Hälsocenter i Brämhult, Borås. I våra charmiga lokaler erbjuder vi  specialisttandvård, tandimplantat, tandoperationer, estetisk och kosmetisk tandvård samt mycket mer.

Nya och gamla patienter är varmt välkomna. Vi vill vara ditt självklara val när du söker kvalitativ tandvård i Borås.